Stoiximan Super League

Βαλμπουενά για Ολυμπιακό: «Γιατί να μη δουλέψω και ως τεχνικός διευθυντής;»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε σε γαλλικό ραδιόφωνο για την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την ομάδα και σε διαφορετικό πόστο.

Ο Mατιέ Βαλμπουενά βρίσκεται πάνω από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, και δεν χάνει ευκαιρία να τονίσει την ιδιαίτερη σχέση που έχει αποκτήσει με την ομάδα των «ερυθρόλευκων». Αυτό συνέβη και σε συνέντευξή του στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό ARL.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής των υπερτόνισε την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τους Πειραιώτες, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει μετά το τέλος της καριέρας του και διαφορετικό πόστο στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι έχω καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Γιατί να μην συνεργαστώ με έναν σημαντικό σύλλογο και να δουλέψω ως τεχνικός διευθυντής, ώστε να μοιραστώ εμπειρίες; Νιώθω πολύ καλά εδώ. Για την ώρα δεν έχω κάποια ιδέα. Είμαι δεμένος με το κλαμπ και τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ. Γιατί να μην έχω έναν διαφορετικό ρόλο, να βοηθήσω στο μέλλον, ώστε το κλαμπ να προοδεύσει». σχολίασε συγκεκριμένα ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x