Stoiximan Super League

Βέργης στον ΣΠΟΡ FM: «Βγαίνει στο προσκήνιο της ΑΕΚ ο Γιώργος Μελισσανίδης»

Η παρουσία του Γιώργου Μελισσανίδη στο Μιλάνο και στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά την ισοπαλία στο Σαν Σίρο έχει τη δική της σημασία για το μέλλον της ΠΑΕ, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Βασίλης Βέργης.

Η παρουσία του Γιώργου Μελισσανίδη στο Μιλάνο μόνο τυχαία δεν ήταν, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης αναλύοντας τις προεκτάσεις της.

Ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη, είναι ένθερμος οπαδός της ομάδας και ασχολείται εδώ και καιρό με διάφορα θέματα της ΠΑΕ (μάρκετινγκ κλπ.), αλλά το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται όλο και πιο έντονα και σε άλλα πεδία που αφορούν στην ομάδα. Προσφάτως είχε πάει στα Σπάτα, ενώ ακολούθησε την αποστολή στο Μιλάνο (για πρώτη φορά σε ταξίδι που δεν ήταν ο πατέρας του) και μετά τη μεγάλη ισοπαλία που πήρε η ομάδα του πήγε στα αποδυτήρια.

Αυτή η δραστηριοποίησή του έχει να κάνει και με την πρόθεση του αφεντικού της «Ένωσης» να βγάλει σταδιακά στο προσκήνιο τον γιο του. Μέχρι να ολοκληρωθεί η ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς», ο Δημήτρης Μελισσανίδης φυσικά και θα έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι γίνεται στην ομάδα. Όμως φαίνεται πως αποτελεί και δική του επιθυμία να ενεργοποιεί όλο και περισσότερο τον γιο του, Γιώργο, ίσως προετοιμάζοντας σταδιακά και μια διάδοχη κατάσταση, όχι μόνο για τις επιχειρήσεις του, αλλά και για την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x