Stoiximan Super League

Βόλος: «Μόνο διαρκείας στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Την απόφαση να μην κυκλοφορήσουν κανονικά εισιτήρια -όχι μόνο στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε όλα τα εναπομείναντα ως τη λήξη της σεζόν- ανακοίνωσε ο Βόλος.

Μόνο με δικούς του φιλάθλους στις εξέδρες θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα ματς του Βόλου φέτος. Η ΠΑΕ της Μαγνησίας αποφάσισε τόσο στο προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσο και στα υπόλοιπα μέχρι τη λήξη της σεζόν να μπουν στο γήπεδο μόνο κάτοχοι διαρκείας (ή μίνι διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν από αύριο).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι στους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του Βόλου, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ΔΕΝ θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια αγώνα και δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Το ίδιο θα ισχύσει και μετά το πέρας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, είτε η ομάδα μας μετέχει στα play off είτε στα play out.

Για το λόγο αυτό, και προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι φίλοι της ομάδας μας δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, από αύριο θα κυκλοφορήσουν mini εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα τιμώνται 75 ευρώ, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του Βόλου.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθεύονται τα mini εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x