Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν αποκλείεται να κλείσει και δύο στόπερ άμεσα η ΑΕΚ - Τα δεδομένα με Βίντα, Πογιάνπαλο»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης.

Τα τελευταία μεταγραφικά νέα της ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά μίλησε για την παρουσία του Φράνσον στο χθεσινό φιλικό της «Ένωσης» με την Φόλενταμ και επισήμανε πως μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες θα αποφασίσει ο Αλμέιδα για εκείνον, όπως και για άλλους παίκτες.

«Για τον Βίντα, περιμένουμε… Στην Κροατία τα τελευταία δημοσιεύματα ανέφεραν πως είναι τυπικό το θέμα της άφιξής του και της υπογραφής των συμβολαίων, κάτι που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ΠΑΕ. Δεν διαψεύστηκε, βέβαια, το όνομά του. Από το ρεπορτάζ προέκυπτε πως δεν ήταν εδώ, παρότι έλεγαν το αντίθετο οι Κροάτες και αυτό φαίνεται επί της ουσίας. Αν είχε γίνει, θα μιλούσαμε ήδη για ολοκληρωμένο deal», ανέφερε αρχικά και μίλησε για τον Πλάνιτς:

«Είναι δεύτερες σκέψεις από την Μακάμπι. Η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση των Ισραηλινών έναντι 1 εκατ. ευρώ, παρότι η ρήτρα υπήρχε για 1,8 εκατ. ευρώ, και τα είχε βρει στο οικονομικό και με τον Σέρβο στόπερ. Ο πρόεδρος της Μακάμπι είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του, αφού δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην προσφορά της ΑΕΚ. Έχουν γράψει πως ο προπονητής θα φύγει και πιέζει ασφυχτικά ο κόσμος. Θα φανεί στο τέλος των επόμενων ημερών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x