Stoiximan Super League

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Παναθηναϊκού για Άρη

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον Άρη, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει 22 παίκτες, χωρίς κάποια έκπληξη στις επιλογές του.

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης (21/09) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα της προπόνησης των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ούφε Μπεκ και θεραπεία ο Γιώργος Σιδεράς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του «τριφυλλιού», χωρίς να υπάρχει κάποια έκπληξη στις επιλογές του, με τους Ενγκμπακοτό, Μπουζούκη και Αγιούμπ να μένουν ξανά εκτός πλάνων.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x