Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε για 65 λεπτά τη Σλάβια - Η Λεωφόρος θύμισε 2001/02»

Για όσα κράτησε από το 1-1 του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Διονύσης Δεσύλλας.

Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τη Σλάβια Πράγας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο ρεπόρτερ χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως «σχεδόν τέλεια», τονίζοντας πως οι «πράσινοι»... ισοπέδωσαν για 65 λεπτά τους Τσέχους και δικαιούνται να φωνάζουν για τη διαιτησία και στα δύο ματς. Επίσης, στάθηκε στην κούραση της ομάδας στο τελευταίο 25λεπτο και στην έλλειψη λύσεων από τον πάγκο, κάτι που σχετίζεται με την καθυστέρηση στη μεταγραφική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Ολα τα παραπάνω συνδυαστικά έπαιξαν τον ρόλο τους και η ομάδα δεν προκρίθηκε επί της Σλάβια.

Όπως είπε, αναμφίβολα υπάρχει πικρία για τον αποκλεισμό, αλλά και μια ικανοποίηση για το ότι το «τριφύλλι» το πάλεψαν βγάζοντας πράγματα στο παιχνίδι τους που θέλει να βλέπει ο Σέρβος προπονητής.

Σχολιάζοντας δε την τρομερή ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο, είπε χαρακτηριστικά πως «θύμισε 2001/02».

Πλέον, ο Παναθηναϊκός κοιτά το ελληνικό πρωτάθλημα που ξεκινά σύντομα, με την απόκτηση μέσου και εξτρέμ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο - δίχως να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για στόπερ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x