Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Πρόταση της Βέιλε για Καμπετσή, τι ισχύει με Χατζηγιοβάνη»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο μεταγραφικό πάρε-δώσε του Παναθηναϊκού και τις περιπτώσεις των Καμπετσή, Χατζηγιοβάνη και Βιτάλ.

Τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις αποκτήσεις αλλά και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Υπάρχει επίσημη πρόταση της Βέιλε στο «τριφύλλι» για τον Καμπετσή, που έχει κάνει δικό της και τον Εμμανουηλίδη πρόσφατα και υπάρχει μια καλή επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό, με τις πιθανότητες να προχωρήσει η μεταγραφή να είναι καλές», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, από τα ονόματα που γράφτηκαν τελευταία, έχει όντως προταθεί στο «τριφύλλι» ο Βιτάλ, η περίπτωση του οποίου εξετάστηκε αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κοιτάζει για κάτι άλλο.

Τέλος, ο Δεσύλλας επανέλαβε ότι δεν έχει προκύψει κάτι από την Αλτάι για τον Χατζηγιοβάνη κι αν είναι να γίνει κάτι, πρέπει μέχρι το βράδυ που έχει ισχύ η ρήτρα του γιατί μετά θα αλλάξουν οι όροι διαπραγμάτευσης.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x