Stoiximan Super League

Ρήτρα… τέλος για Χατζηγιοβάνη και στο βάθος ανανέωση

Παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να παραμείνει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, καθώς η διορία για να ισχύει η ρήτρα του 1,5 εκατ. ευρώ λήγει απόψε.

Μπορεί η τουρκική Αλτάι να ανακυκλώνει συνεχώς τα περί ενδιαφέροντός της για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ωστόσο εκτός απροόπτου ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού αναμένεται να μείνει κανονικά στη… βάση του και το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές τον Οκτώβριο του 2019, όταν δηλαδή ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου τους μέχρι το 2022, η περίφημη ρήτρα ύψους 1,5 εκατ. ευρώ έχει ισχύ μέχρι τις 12 Αυγούστου, δηλαδή μέχρι σήμερα το βράδυ.



Παρ’ όλα αυτά, όμως, η Αλτάι δεν έχει προχωρήσει σε κάποια πρόταση ή έστω ενημέρωση προς τον Παναθηναϊκό πως θα επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά προς το «τριφύλλι» και πλέον αυτή η ησυχία, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ότι θα μεταφραστεί σε κάποια σπουδαία κρούση.

Κατόπιν τούτου, ο Παναθηναϊκός διαχειρίζεται το θέμα του Τάσου Χατζηγιοβάνη όπως εκείνος πιστεύει, χωρίς μάλιστα να έχει την πίεση της εν λόγω ρήτρας, θέτοντας εκείνος τους όρους και τις προϋποθέσεις, όχι μόνο για την Αλτάι αλλά για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Ωστόσο, από εδώ και πέρα οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα που αφορά στον 24χρονο εξτρέμ, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπου 4,5 μήνες από σήμερα, ο παίκτης έχει το δικαίωμα να διαπραγματευθεί με άλλη ομάδα τη μεταγραφή του και ο Παναθηναϊκός να μην πάρει ούτε ευρώ.

Με βάση αυτό το δεδομένο, πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι οι δύο πλευρές αναμένεται να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να κουβεντιάσουν την προοπτική της επέκτασης του συμβολαίου τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x