Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στον Παναθηναϊκό με Ατρόμητο»

Ο Διονύσης Δεσύλλας περιμένει αλλαγές από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει στην ήττα-πισωγύρισμα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς την Τετάρτη κρίνεται η συνέχειά του στο Κύπελλο στο ματς με τον Ατρόμητο.

«Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται αγνώριστος εκτός έδρας και πρέπει να το βρει άμεσα. Σίγουρα η ομάδα τώρα χτίζεται, αλλά υπάρχει προβληματισμός για το πρόσωπο μακριά από τη Λεωφόρο. Έπαιξε ρόλο και το πέναλτι. Φαίνεται να μην τον βρίσκει, αλλά είναι δύσκολη φάση και ο Πούγγουρας μετά δε διαμαρτύρεται. Η ομάδα δεν μπορεί να μείνει εκεί, γιατί υπάρχει ένα σημαντικό ματς μπροστά για το Κύπελλο», τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι τελικός για τον Παναθηναϊκό, δεν πρέπει να μείνει εκτός Κυπέλλου τόσο νωρίς. Θεωρώ σχεδόν δεδομένες κάποιες αλλαγές, πιθανότατα όχι 5-6. Είναι πιθανό να δούμε τον Βέλεθ στην άμυνα, αν θα παίξουν από την αρχή Κώτσιρας και Ιωαννίδης, ακόμη κι αν θα επιστρέψει ο Διούδης στο τέρμα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x