Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Τα πάντα για να μπει ομίλους ο Παναθηναϊκός - Να βάλει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στους δύο μεγάλους στόχους του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και τόνισε ότι τα εισιτήρια διαρκείας αναμένεται να βγουν γύρω στα μέσα Ιουνίου.

Στην Ευρώπη και την επιστροφή στους ομίλους μιας διοργάνωσης έχουν στρέψει άπαντες στον Παναθηναϊκό την προσοχή τους, όπως σημείωσε μέσω του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Πρωταρχικός στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι τα ευρωπαϊκά ματς, κάτι το οποίο είπε και ο Γιοβάνοβιτς αμέσως μετά τον τελικό. Θα κάνει τα πάντα για να μπει στους ομίλους, πάνω σε αυτό τον άξονα θα κινηθούν και στο μεταγραφικό κομμάτι. Θα έχουν γίνει κάποιες μεταγραφές έως τις 4 Αυγούστου, αλλά όχι όλες», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεύτερος στόχος των «πράσινων» είναι να βάλουν βάθος και ποιότητα στο ρόστερ τους, λόγω του ότι θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις τους τη νέα σεζόν.

O Δεσύλλας σημείωσε ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει την τεχνογνωσία από προκριματικά και μεγάλες προκρίσεις στην Ευρώπη, ενώ ανέφερε ότι τα διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν αναμένεται να βγουν στα μέσα Ιούνη.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x