Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Θέλει περισσότερη επιθετικότητα από τον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς»

Τα όσα θέλει να δει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο δεύτερο τεστ του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους και στην πορεία ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για τα μεταγραφικά.

Οι… σημειώσεις του Γιοβάνοβιτς ενόψει του δεύτερου τεστ του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει απόψε την Αλ Ντουχαΐλ, τέσσερις ημέρες μετά το 0-0 με τη Γουότφορντ.

Το πρόσημο κόντρα στους Άγγλους ήταν θετικό (0-0), αλλά ασφαλώς και υπάρχουν στοιχεία στο παιχνίδι των «πράσινων» τα οποία χρίζουν βελτίωσης. Θα ήταν παράλογο να μην ισχύει κάτι τέτοιο.

Ο Σέρβος τεχνικός αφενός έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία των Κυπελλούχων Ελλάδος στον αμυντικό τομέα, αλλά αφετέρου θέλει να δει περισσότερη επιθετικότητα από τους παίκτες του, όπως ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 και την εκπομπή εκπομπή «Πρεσάρισμα» του Βάιου Τσούτσικα.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, επανέλαβε ότι οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν μια μεταγραφή πριν ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας και ανέφερε τι ισχύει γενικώς στην υπόθεση της ενίσχυσης του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x