Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Δεύτερη ευκαιρία σε Λαλά δίνει ο Ολυμπιακός - Έντονος προβληματισμός για Βρσάλικο»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την είδηση πως ο Κώστας Μανωλάς ετοιμάζει βαλίτσες για Ντουμπάι, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν έχουν αποκαλυφθεί μέχρι οι όροι της αποχώρησής του. Ο Μανωλάς εκτιμάται πως πήρε γύρω στα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ ο Ολυμπιακός πρέπει να πήρε κάποια χρήματα για να μειώσει τη χασούρα από την αγορά του Μανωλά τον Ιανουάριο, με πάνω από 2 εκατ. ευρώ, και το συμβόλαιο του παίκτη ύψους 1,7 εκατ. ευρώ το χρόνο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την περίπτωση του Κένι Λαλά:

«Βλέπουμε τον Λαλά να είναι πάλι στα όπλα, βλέπουμε τον Ανιγκό που τον ξέρει πολύ καλά, να έχει καλή άποψη, ενώ πιστεύω ότι αυτή η σταδιακή επιστροφή του Γάλλου στις προπονήσεις έχει να κάνει με τον έντονο προβληματισμό στον Ολυμπιακό που υπάρχει για τον Βρσάλικο. Να θυμηθούμε ότι έλειπε με δύο θλάσεις περίπου 1,5 μήνα.

Και τώρα που επέστρεψε ο Βρσάλικο σε κάθε ματς ζητάει αλλαγή. Προφανώς γιατί εξακολουθεί να έχει προβλήματα με τα πόδια του. Δεν είναι κακός όσο παίζει, αλλά δεν μπορεί ένας προπονητής να κάνει διαχείριση με το έναν μπακ να ζητάει συνεχώς αλλαγή, ενώ από τη στιγμή που παίρνει 2 εκατ. ευρώ, περιμένεις σίγουρα κάτι περισσότερο από εκείνον. Για τον Λαλά εκείνο που βλέπω είναι πως θα πάρει δεύτερη ευκαιρία
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x