Stoiximan Super League

Επιστροφές στον Άρη ενόψει Παναθηναϊκού

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης επανήλθαν στο γήπεδο.

Με απογευματινή προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18/04, 15:00), για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επανήλθαν στο γήπεδο και ακολούθησαν το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου και των συνεργατών του. Χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να κάνει ενεργητική αποθεραπεία και το δεύτερο ενεργοποίηση, rondo game, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας. Στα ευχάριστα της ημέρας η επιστροφή του Νικόλα Ιωάννου στο κανονικό πρόγραμμα, όπως και το γεγονός ότι ο Γιόχαν Μπεναλουάν ανέβασε ρυθμό και ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Ο Μπρούνο Γκάμα (θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο) έκανε θεραπεία, αλλά και ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο), ο Μπρούνο Φελίπε (θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό) συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Εργκυς Κάτσε έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Αύριο, Τετάρτη (14/4), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x