Stoiximan Super League

Μάντζιος σε παίκτες: «Mε ΑΕΚ και Αστέρα δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει, ο έλεγχος είναι στο μέρος μας»

Ο Άκης Μάντζιος θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του, χτυπώντας τους την ίδια ώρα το «καμπανάκι» για τις εμφανίσεις με ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Να τονώσει το ηθικό των παικτών του θέλησε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Άκης Μάντζιος.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Άρη, ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως ο έλεγχος είναι ακόμη με το μέρος τους αλλά τους «χτύπησε» και το καμπανάκι ενόψει της συνέχειας, χρησιμοποιώντας ως αφορμή για να το κάνει αυτό τις εμφανίσεις κόντρα σε ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης.

«Χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε την Κυριακή και να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για την 2η θέση, αφού θα ξεφεύγαμε από τους ανταγωνιστές μας. Δεν κάναμε καθόλου καλό πρώτο ημίχρονο και υποπέσαμε σε λάθη που δεν επιτρέπονται για εμάς. Και με την ΑΕΚ και με τον Αστέρα δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα, αυτό πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Είμαστε κοντά, αλλά δεν το πετύχαμε.

Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, να έχουμε την νοοτροπία που μας οδήγησε μέχρι εδώ. Απομένουν επτά ακόμα ματς, να μείνουν συγκεντρωμένοι και να μην χαλαρώνουμε. Ο έλεγχος της κατάστασης είναι ακόμα στο μέρος μας. Σας εμπιστεύομαι και πιστεύω πως εμείς θα τερματίσουμε δεύτεροι γιατί το αξίζουμε και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη μετά από μια τόσο μεγάλη προσπάθεια επτά μηνών»
, ανέφερε στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές ο Μάντζιος.

Διαβάστε ακόμα:

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ένινγκ στη FIFA

Ρήξη χιαστού ο Λόπεθ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x