Stoiximan Super League

Ετοιμάζει αλλαγές ο Παράσχος

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί ο Ατρόμητος στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Αθηνών στο Περιστέρι.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, προσανατολίζεται στο να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές και στα επόμενα ματς να πραγματοποιήσει rotation στο αρχικό σχήμα, λόγω της καταπόνησης από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Παράλληλα η ομάδα του Περιστερίου έχει να δώσει τέσσερις αγώνες –Απόλλωνα, Καλλονή, Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και Φωστήρα για το κύπελλο- στις προσεχείς 14 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες. Σύμφωνα με όσο προκύπτουν από τις δοκιμές και τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, θέση στην ενδεκάδα για το ματς του Σαββάτου διεκδικούν Νάστος, Δημούτσος, Καραγκούνης, Καραμάνος, Γεωργίου και Καλλέργης.

Περισσότερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην σημερινή και την αυριανή προπόνηση. Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα τώρα, εκτός προγράμματος έμειναν χθες (18/09) οι Ναπολέονι, Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλος και Μπάλλας. Οι τρεις πρώτοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους, ενώ ο τελευταίος που αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι, έκανε ατομικό.

Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x