Stoiximan Super League

Γιαννιώτης: «Κρατάμε τον βαθμό, χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου»

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης μίλησε για τον εκτός έδρας βαθμό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για το ντεμπούτο του Κρις Κόλμαν στον πάγκο του Ατρόμητου.

Θετικός κρίνεται ο βαθμός που πήρε στους «Ζωσιμάδες» ο Ατρόμητος (1-1), στο ντεμπούτο του Κρις Κόλμαν στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ατρόμητο δεν ήταν άλλος από τον Ανδρέα Γιαννιώτη, με τον Έλληνα κίπερ να πραγματοποιεί τουλάχιστον έξι σωτήριες επεμβάσεις στο ματς! Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, εμφανίστηκε χαρούμενος με το γεγονός πως βοήθησε την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στον Ουαλό τεχνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννιώτη:

«Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ ένταση και με δύο γρήγορα γκολ. Εγώ κρατάω τον βαθμό της ισοπαλίας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που με την παρουσία μου σήμερα βοήθησα την ομάδα. Το σημαντικό για εμάς είναι πως δεν χάσαμε και από εδώ και πέρα θα πρέπει να μαζεύουμε περισσότερους βαθμούς στους επόμενους αγώνες. Επίσης, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και πολλές δυσκολίες λόγω του κορωνοϊού αλλά η έλευση του νέου προπονητή μας χαροποιεί ιδιαίτερα διότι ταιριάζει στην ομάδα το πλάνο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x