Stoiximan Super League

Κόλμαν: «Ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Κρις Κόλμαν αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο και στο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Ο Ατρόμητος έφυγε με τον βαθμό από τους «Ζωσιμάδες», μένοντας στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Κρις Κόλμαν στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 51χρονος Ουαλός τεχνικός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο αποτέλεσμα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως έμεινε ικανοποιημένος με τον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόλμαν:

Για το πως του φαίνεται η επιστροφή του στην Ελλάδα:«Μετά από έντεκα χρόνια επανήλθα στο Ελληνικό πρωτάθλημα και βρήκα πράγματι το πάθος που υπάρχει στους αγώνες μεταξύ των ομάδων. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ομάδα μου διότι αυτά που είπαμε αυτή την εβδομάδα οι παίκτες μου τα έκαναν πράξη. Ήταν μια καλή εβδομάδα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς ο αγώνας γιατί τα Γιάννενα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά οι παίκτες μου έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Είναι πολύ θετικό που υλοποίησαν το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει γι' αυτό το παιχνίδι».

Για το αν τον αφήνει ικανοποιημένο το αποτέλεσμα: «Σίγουρα χρειαζόμαστε πολλούς βαθμούς αλλά είμαι ευχαριστημένος σήμερα για τον βαθμό που κερδίσαμε. Είμαι ικανοποιημένος διότι ενώ μας ισοφάρισε αμέσως ο αντίπαλος εμείς βγάλαμε αντίδραση και γι' αυτό είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Η θέση του προπονητή μπορεί να είναι η καλύτερη αλλά και η χειρότερη θέση. Σίγουρα, μου έλειψε η δράση και το πάθος που δημιουργείται από το παιχνίδι».

Για το τι περιμένει με την επιστροφή του στον Ατρόμητο και για το τι θα τον χαροποιήσει στο τέλος της σεζόν: «Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το επόμενο παιχνίδι και αυτό που θέλουμε είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μπορούμε να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x