Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία στην Αυστρία - Έχουμε ανταγωνισμό στην ομάδα»

Ικανοποιημένος με τη δουλεία που έγινε στην προετοιμασία της Αυστρίας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, επικρατώντας με πολύ καλή εμφάνιση 3-1 της ΑΕΚ Λάρνακας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των «πρασίνων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δήλωσε πως είναι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που έριξε η ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην προετοιμασία, τονίζοντας πως ο σύλλογος ενισχύθηκε και πλέον άπαντες θα προετοιμαστούν κατάλληλα τα δύσκολα και απαιτητικά ματς με την Ντνίπρο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για την καλή εμφάνιση και τη νίκη: «Ήταν κατά διαστήματα ένα καλό παιχνίδι. Υπήρχαν πράγματα που μας άρεσαν, αλλά και άλλα που μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα. Τα αποτελέσματα των φιλικών δεν ήταν ποτέ σημαντικό, αλλά αυτά που κάναμε στις προπονήσεις να μπορέσουμε να τα μεταφέρουμε και στο γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που δουλέψαμε εδώ στην Αυστρία. Όλο αυτό το 15μερό με αφήνει πολύ ικανοποιημένο».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Έχουμε ενισχυθεί με καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ καλό σαν γκρουπ, ξέρουν καλύτερα ο ένας τον άλλον όσο περνάει ο καιρός. Έχουμε ανταγωνισμό στην ομάδα κάτι που πιέζει τους παίκτες να τα πάνε ακόμα καλύτερα. Να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και στο μέλλον».

Για την Ντνίπρο: «Είναι καλή ομάδα η Ντνίπρο, δεν έχει σχέση με την περσινή ομάδα λόγω του πολέμου. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές με τον ίδιο στόχο με εμάς. Θα είναι δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτά τα ματς».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x