Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ξεχώρισαν Βαγιαννίδης, Γερεμέγεφ - Υπάρχει μεγάλο βάθος στον Παναθηναϊκό»

Το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη για τη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ Λάρνακας (3-1)

Το σχόλιό του για το πέμπτο και τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού στην Αυστρία έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Οι «πράσινοι» νίκησαν με σκορ 3-1 την ΑΕΚ Λάρνακας κάνοντας το 5/5, με τον ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» να στέκεται στο βάθος που υπάρχει πλέον στην ομάδα αλλά και στην εξαιρετική απόδοση των Γερεμέγεφ, Βαγιαννίδη, Φίκαϊ.

«Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας, αυτό δείχνει και το βάθος του ρόστερ, μπήκε μία ενδεκάδα στο δεύτερο μέρος σχεδόν ισάξια, ίσως και καλύτερη από την πρώτη. Από τους καλύτερους παίκτες της προετοιμασίας ο Βαγιαννίδης, έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ. Δεύτερος πρωταγωνιστής ο Γερεμέγεφ, έβαλε επίσης όμορφο τέρμα. Τρίτος ο Αϊτόρ, που βρίσκει παιχνίδια και σιγά σιγά ανακτά τη φόρμα του.

Πολύ καλός και ο Ζέκα όσο αγωνίστηκε. Ο Βαγιαννίδης μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού, ο Γερεμέγεφ θα πρέπει να μείνει ως τρίτος φορ του Παναθηναϊκού. Έχει το γκολ, εκεί τελειώνει η κουβέντα. Το πιο σωστό είναι να παραμείνει. Εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και για τον Φίκαϊ. Το παιδί δεν είναι έτοιμο αλλά έχει στοιχεία που ξεχωρίζουν. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Αθήνα μετά από μία καλή προετοιμασία, έχει φανερά πιο γεμάτο ρόστερ από πέρυσι»
, ανέφερε συγκεκριμένα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x