Stoiximan Super League

Έβγαλε γούστα και… έβαλε γκολάρες ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας!

Με ένα τρομερό ξέσπασμα στα πρώτα 18 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο εντυπωσιακός Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 τη ΑΕΚ Λάρνακας και έκλεισε ιδανικά την προετοιμασία στην Αυστρία.

Αρέσει –πολύ- αυτός ο Παναθηναϊκός! Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε 3-1 της ΑΕΚ Λάρνακας σε ένα ματς που κρίθηκε ουσιαστικά μεταξύ 46’ και 65’, με τους «πράσινους» να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση και να πετυχαίνουν εντυπωσιακά γκολ.

Πολλή όρεξη και ποιότητα από τον Τζούριτσιτς στο πρώτο μέρος, ξεχώρισαν από κοντά και οι Γερεμέγεφ και Βαγιαννίδης, που βρήκαν αμφότεροι δίχτυα με τρομερά σουτ.

Κάπως έτσι το «τριφύλλι» έκανε το 5/5 επί αυστριακού εδάφους, προτού επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα.

Το ματς

Οι «πράσινοι» μπήκαν καλύτερα στο ματς και μόλις στο 3’ είδαν τον Τζούριτσιτς να ελίσσεται ωραία και να βρίσκει στην περιοχή τον Παλάσιος, που όμως δεν πρόλαβε να εκτελέσει.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Σέρβος έκανε ακόμη μία εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά και τροφοδότησε τον Κλέινχεϊσλερ, που σούταρε από κοντά αλλά είδε τον Τούμπα να αποκρούει.



Οι Κύπριοι εξισορρόπησαν στη συνέχεια την κατάσταση, ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός έχασε δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 40’, όταν ο Μαντσίνι εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και βγήκε μόνος του απέναντι στον Τούμπα, με το σουτ του όμως να καταλήγει πάνω στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήρθε εντέλει το γκολ για την ελληνική ομάδα, με τον Μλαντένοβιτς να ανοίγει το σκορ στο 48’ μετά από ωραία μπαλιά Παλάσιος από τα δεξιά – κι ενώ είχε προηγηθεί άψογη συνεργασία Γερεμέγεφ-Μπερνάρ.



Ένα σουτ του Γκιούρτσο από πλάγια θέση στο 58’ αποτέλεσε εύκολη λεία για τον Λοντίγκιν, με το ματς να παίρνει... φωτιά στα επόμενα λεπτά!

Στο 59’, ο Βαγιαννίδης ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή και μόλις μπήκε σε αυτήν εξαπέλυσε ένα υπέροχο σουτ για το 2-0, ενώ στο 63’ ήρθε και το 3-0 με καταπληκτικό μακρινό σουτ του Γερεμέγεφ, που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και... έξω, με την μπάλα όμως να περνά τη γραμμή.





Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η μείωση του σκορ από πλευράς ΑΕΚ, με τον Λόπες να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι.



Τελευταία αξιόλογη φάση, το διαγώνιο σουτ του του Αϊτόρ στο 79', που ανάγκασε σε ακόμη μία επέμβαση τον Τούμπα.



Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σιδεράς, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κλέινχεϊσλερ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Μαντσίνι, Σπόραρ

Αγωνίστηκαν επίσης οι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Γερεμέγεφ, Ζέκα, Τρουιγέ, Αϊτόρ, Κάτρης, Φικάι, Βέρμπιτς.

ΑΕΚ Λ. (Χ. Ολτρά): Τούμπας, Τόμοβιτς, Κάσας, Γκουστάβο Σολ, Τριτσκόφσκι, Φαράζ, Ανχέλ, Γκάμα, Μάμας, Κατελάρης

Αγωνίστηκαν επίσης οι Καψής, Ρομπέρζ, Λόπες, Μιλίτσεβιτς, Σάντσες, Ανδρέου, Κωνσταντή, Γκιούρτσο, Πονς, Γκονθάλεθ.

Δείτε ΕΔΩ το live του sport-fm.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x