Stoiximan Super League

Γκατσίνοβιτς: «Απίστευτο πόσο δεμένοι είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ με την ομάδα τους - Υπέροχο το γήπεδο»

Εντυπωσιασμένος από την… ψύχωση του κόσμου της ΑΕΚ και χαρούμενος που μπήκε στην ιστορία της «Ένωσης» ως ο πρώτος σκόρερ στο νέο γήπεδο δήλωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Τον ενθουσιασμό του για όσα έζησε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, με αφορμή την είσοδο της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, δήλωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Μιλώντας στη «Glas Srpska», ο Σέρβος δήλωσε χαρούμενος που ήταν εκείνος ο πρώτος σκόρερ στην «Αγια-Σοφιά - Opap Arena»:

«Τα συναισθήματά μου είναι πραγματικά ξεχωριστά. Αυτός ο αγώνας συζητιέται εδώ και ημέρες λόγω του νέου γηπέδου, που φαίνεται υπέροχο. Είμαι στο σύλλογο για λίγο καιρό, αλλά ξέρω τι σημαίνει η ΑΕΚ για τους οπαδούς της και πώς περίμεναν αυτή τη στιγμή. Ο αγώνας ήταν διαφορετικός από τους άλλους και είμαι πολύ χαρούμενος που κατά κάποιο τρόπο μπήκα στην ιστορία του συλλόγου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ερωτήθηκε λοιπόν αν είναι πραγματικότητα αυτό που λέγεται ότι αν ένας παίκτης μπει στις καρδιές του κόσμου της ΑΕΚ δεν πρέπει να έχει… πορτοφόλι μαζί του, γιατί πάντα τον κερνούν, απάντησε:

«Χαχα! Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές πληρώνουν ένα ποτό ή μεσημεριανό γεύμα όταν σε βλέπουν σε ένα εστιατόριο. Είναι απίστευτο πόσο δεμένοι είναι με το κλαμπ.

Ευτυχώς πήγαμε στο γήπεδο με το λεωφορείο, οπότε ξεπεράσαμε τον κόσμο πιο εύκολα. Αν είχαμε πάει χωριστά θα ήταν πολύ πιο περίπλοκα. Είναι υπέροχο που οι οπαδοί αντιδρούν έτσι. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x