Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Είχαμε όλα τα στοιχεία σήμερα για να πάρουμε το τρίποντο»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναφέρθηκε στα στοιχεία που είχε σήμερα η Λαμία για να φύγει με το σημαντικό τρίποντο από την Τρίπολη.

Η Λαμία πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή νίκη της στη σεζόν, φεύγοντας με σημαντικό τρίποντο από την έδρα του Αστέρα (0-1) χάρη στο αυτογκόλ του Γκαρθία στο 27ο λεπτό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας, Μιχάλης Γρηγορίου, αναφέρθηκε στα στοιχεία που είχαν απόψε οι παίκτες του για να φτάσουν σε αυτή τη σημαντική νίκη. Παράλληλα, στάθηκε και στο γεγονός πως κράτησαν για δεύτερη φορά φέτος το μηδέν.

Για το παιχνίδι: «Προφανώς για να πάρεις τρεις βαθμούς σε αυτό το γήπεδο απέναντι στην καλή ομάδα του Αστέρα, πρέπει να διαθέτεις τα πάντα. Ηρεμία, μαχητικότητα, μυαλό και συγκέντρωση. Νομίζω είχαμε όλα τα στοιχεία σήμερα για να μπορέσουμε να πάρουμε τρεις πολύτιμος βαθμούς και να πάμε στη διακοπή για να δουλέψουμε και να έχουμε καλύτερη πορεία στη συνέχεια».

Για το γεγονός πως η Λαμία κράτησε ανέπαφη την εστία της για δεύτερη φορά φέτος: «Επιλέξαμε ένα σχηματισμό με παιδιά τα οποία έχουν αρκετά παιχνίδια μαζί. Οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και γενικά και τα χαφ μας πήγαν καλά. Οι φάσεις που έβγαλε ο Αστέρας ήταν με δεύτερες μπάλες μέσα στην περιοχή μας. Το να κρατάς το μηδέν είναι πολύτιμο και εκτός και εντός έδρας, πόσο μάλλον σήμερα στην Τρίπολη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x