Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Πολύ δύσκολη ήττα, αλλά δεν καθορίζει τίποτα»

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Ιωνικού, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δηλώσεις μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο προπονητής του Ιωνικού, Μιχάλης Γρηγορίου, χαρακτηρίζοντας δύσκολο το αποτέλεσμα, αλλά τονίζοντας ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, αφού η ομάδα του μπορεί να παραμείνει στην Stoiximan Super League, αν καταφέρει να νικήσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των playouts.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ιωνικού:

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Νομίζω ότι ουσιαστικά στην πρώτη στιγμή που έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ευτύχησε να πετύχει το γκολ. Καταλαβαίνετε ότι αυτά τα ματς κρίνονται σε λεπτομέρειες. Ήταν όντως μία λεπτομέρεια, γιατί δεν είχαμε δεχτεί ούτε φάση από τον ΠΑΣ. Ούτε εμείς είχαμε πολύ σημαντικές φάσεις, αλλά γενικά αν μία ομάδα μπορούσε να ανοίξει το σκορ ήμασταν εμείς. Παρ’ όλα αυτά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, τα παιδιά κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια, από εκεί και ύστερα χάσαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και τελικά μένει η πίκρα από μία ήττα που είναι πολύ δύσκολη, αλλά δεν καθορίζει τίποτα».

Για το πώς θα τη διαχειριστεί ψυχολογικά: «Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, από το να υλοποιήσουμε το πλάνο που έχουμε βάλει, να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια αν θέλουμε να μείνουμε κατηγορία. Μην παραγνωρίζουμε ότι τα παιδιά έκαναν απίστευτη προσπάθεια μέχρι τώρα. Απομένουν δύο αγώνες δύσκολοι, αλλά αν κάνουμε το ακατόρθωτο και πετύχουμε άλλες δύο νίκες θα μείνουμε στην κατηγορία. Το είχα τονίσει και πριν το ματς, οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να ερχόταν σήμερα, τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x