Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα έχει κόσμο και ο Παναθηναϊκός φρεσκάδα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Στις δυσκολίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στην Τουρκία για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η μεγάλη νίκη στην Τουρκία κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι εύκολο μία ομάδα να επιστρέψει μετά από μία μεγάλη επιτυχία, όταν προσγειώνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμα και αν είναι ντέρμπι το επόμενο. Θυμάμαι κάποτε ο Βαλβέρδε μου είχε πει πως τα Europa League είναι πιο δύσκολα για τη διαχείριση στα ματς πρωταθλήματος, ειδικά αν έχεις ταξίδι. Ο Ολυμπιακός μετά τον ματς με την Αντβέρπ είχε παίξει στη συνέχεια Κυριακή με Λαμία εκτός έδρας και είχε υποφέρει, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο τη φετινή χρονιά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι πως θα έχει κόσμο, που θα αντισταθμίσει τη διαφορά φρεσκάδας μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είχε μία εβδομάδα να προετοιμαστεί για το ντέρμπι, ενώ ο Ολυμπιακός θα κάνει μία – εντελώς τυπική – προπόνηση. Το θέμα είναι η ομάδα να είναι καλά τακτικά. Το ερώτημα είναι πόσο θα φρεσκάρει την ομάδα ο Μαρτίνς. Η λογική λέει πως θα βάλει τον Λαλά, ο οποίος έπαιξε στο β’ ημίχρονο και ήταν καλός. Ήταν στον πάγο το προηγούμενο διάστημα, αλλά είχε καλή εικόνα στην Πόλη. Γενικά το πρόβλημα μαζί του είναι πως δεν βγάζει διάρκεια. Ακόμα και στο ίδιο παιχνίδι, πόσω μάλλον από παιχνίδι σε παιχνίδι ή από εβδομάδα σε εβδομάδα», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τις σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για το αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας: «Θεωρητικά, πρέπει να κάνει κάποιες αλλαγές. Θα μπορούσε να ξεκουράσει την Πέμπτη κάποιους παίκτες νωρίτερα, με το σκορ στο 3-0 στο 68'. Θα μπορούσε να βγάλει κάποιους παίκτες, όπως τον Μασούρα που προέρχεται από τραυματισμό, τον Καμαρά που δεν είναι στα καλύτερά του από αντοχές. Προφανώς ήθελε το 3-0 ή να μην ρισκάρει να δεχθεί ένα γκολ η ομάδα του. Θα ήταν μία καλή επιλογή να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες, με το σκορ να είναι στο 3-0 με τη Φενέρ. Παίκτες όπως ο Ελ Αραμπί, ο Καρμπόβνικ, τον Κούντε ή ο Βαλμπουενά μπορούμε να τους περιμένουμε στην ενδεκάδα. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν απανωτά, σε 18 μέρες έχουν δώσει έξι ματς».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x