Stoiximan Super League

Ιν-Μπέομ Χουάνγκ: «Έτσι έπεισα τον Ουί-Τζο να έρθει στον Ολυμπιακό»

Τον τρόπο με τον οποίο έπεισε τον συμπατριώτη του Ουί-Τζο Χουάνγκ να πει "ναι" στον Ολυμπιακό ανέφερε ο Ιν-Μπεόμ Χουανγκ.

Στον τρόπο με τον οποίο έπεισε τον Ουί-Τζο να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο έτερος Νοτιοκορεάτης των ερυθρολεύκων, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ.

Όπως είπε σε ΜΜΕ της χώρας του, ο συμπαίκτης του πια, επικοινώνησε μαζί του όταν έμαθε για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, και τον ενημέρωσε για το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της και το κοινό της, ενώ του επεσήμανε ότι η συνύπαρξή τους θα τους βοηθούσε σαν δίδυμο ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει στο κορυφαίο επίπεδο και φέτος αγωνίζεται στο Europa League. Ηθελα να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής, γι’ αυτό και αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση και να πάω στην Ελλάδα. Θέλω να βελτιώσω την επαφή μου με την μπάλα, τις πάσες μου και να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής. Θέλω να μπορώ να αγωνίζομαι στο κορυφαίο επίπεδο για 90 λεπτά, χωρίς να κουράζομαι.
Όταν ήρθα στην Ελλάδα είδα τα πρώτα παιχνίδια του Ολυμπιακού από την εξέδρα, καθώς δεν είχα δικαίωμα συμμετοχής. Οι συμπαίκτες μου αντιμετώπιζαν προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και στη δημιουργία φάσεων, με αποτέλεσμα να γυρίζουν την μπάλα προς πίσω. Κάτι που ήθελαν να αλλάξουν οι άνθρωποι της ομάδας. Γι’ αυτό ήρθα, για να βοηθήσω μεσοεπιθετικά».

Για την προσαρμογή του:

«Όταν πήγα στη Ρωσία ήταν πολύ δύσκολο να συνεννοηθώ, καθώς ελάχιστοι μιλούσαν Αγγλικά. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Είναι πιο εύκολη η προσαρμογή μου, αφού μιλούν Αγγλικά και μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους».

Για το πώς έπεισε τον Ουί-Τζο να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

«Πριν έρθει στον Ολυμπιακό ο Ουί-Τζο, επικοινώνησε μαζί μου. Του είπα για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και για τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που διαθέτει η ομάδα μας. Η συνύπαρξη με τον Ουί-Τζο στον Ολυμπιακό θα μας βοηθήσει πολύ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού θα βελτιωθούμε ως δίδυμο και θα βρούμε τρόπους για να συνεργαζόμαστε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Να… συνεννοούμαστε με κλειστά μάτια.
Η εθνική ομάδα Νοτίου Κορέας διαθέτει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και είναι ικανή να… τρομάξει οποιονδήποτε αντίπαλο. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Πάουλο Μπέντο και στους συμπαίκτες μου. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x