Stoiximan Super League

Ιωνικός: Προέχει η Τρίπολη, αλλά έχουν κυκλωθεί οι θέσεις για μεταγραφές - Εκεί κοιτούν οι Νικαιώτες

Τις θέσεις του αριστερού μπακ, του αμυντικού χαφ και του εξτρέμ έχουν «κυκλώσει» ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στον Ιωνικό, ο οποίος όμως είναι στοχοπροσηλωμένος στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Το μυαλό του Ιωνικού βρίσκεται μόνο στην επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (14/11, 18:00), για την τελευταία αγωνιστική της Super League 1 πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποί του δεν σχεδιάζουν και την… επόμενη μέρα σε ό, τι αφορά το ρόστερ της ομάδας, ενόψει και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Είχε σημειωθεί ότι θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στις τάξεις των Νικαιωτών. Σε ό, τι αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sport-fm.gr, οι θέσεις που έχουν «κυκλωθεί» είναι εκείνες του αριστερού μπακ, του αμυντικού χαφ και του εξτρέμ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκύψουν και νέες ανάγκες.

Μετά τη λύση του συμβολαίου με τον Γιώργο Βαλεριάνο, δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος αριστερός οπισθοφύλακας πλην του Γιώργου Σερβιλάκη (που δεν έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα), ενώ από τους παίκτες που αποκτήθηκαν στις άλλες δύο προαναφερθείσες θέσεις, ελάχιστοι έχουν δικαιώσει. Ειδικά το κενό που έχει αφήσει ο Ρεϊνάλντο Λένις είναι εμφανές. Ως εκ τούτου -παρά τις δυνατές μεταγραφές του καλοκαιριού (αλλά και της αγοράς των ελευθέρων)- φαίνεται πως θα χρειαστούν και έξτρα κινήσεις για τους «κυανόλευκους», με την οικογένεια Τσιριγώτη να τις πραγματοποιεί.

Όπως σημειώθηκε, αναμένονται και αποχωρήσεις. Για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους. Για παράδειγμα, οι Φεντερίκο Μίλο και Ρέτζι Οφόσου -που εσχάτως μένουν σταθερά εκτός επιλογών- έχουν λάβει ήδη το μήνυμα. Βέβαια, δεν είναι οι μόνοι που δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες. Σ' αυτήν την κατηγορία εμπίπτουν -και- οι Χαβιέ Μεντόσα και Ζινεντίν Μασάς, κάτι που βέβαια δεν σημαίνει ότι έχει ληφθεί απόφαση «διαζυγίου». Από την άλλη, σε ό, τι αφορά τον Αίας Άοσμαν, με την πρόσφατη τιμωρία του του κατέστη σαφές ότι κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Ακόμη η περίπτωσή του είναι στον «αέρα» για το εάν θα μείνει ή όχι. Πάντως, στη Νίκαια τον καλό Άοσμαν τον θέλουν.

Από εκεί και πέρα, παρά την ήττα (0-3, 10/11) από τον ΠΑΟΚ, το… κουμπί φαίνεται πως έχει γυρίσει στον Ιωνικό. Το παραδέχτηκε εξάλλου και ο ίδιος ο τεχνικός τους, Δημήτρης Σπανός, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον «δικέφαλο του Βορρά». Η -πρωτοφανής αλλά και δικαιολογημένη- στήριξη από τη διοίκηση έπιασε τόπο, με τους «κυανόλευκους» να προχωρούν ενωμένοι για την εξασφάλιση της παραμονής. Η νίκη (0-2, 5/11) επί του ΟΦΗ ήρθε ως επιστέγασμα των πολύ καλών εμφανίσεων που είχαν προηγηθεί κι έτσι, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών, οι «κυανόλευκοι» έχουν πάρει μια βαθμολογική ανάσα που θα μεγαλώσει σε περίπτωση «διπλού» στην Τρίπολη. Εκεί στοχεύουν. Εξού και οι όποιες μεταγραφικές εξελίξεις, μπορούν να περιμένουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x