Stoiximan Super League

Ιωνικός: Πρώτος στόχος για την επίθεση ο Βέργος - Γερές ανακατατάξεις στο ρόστερ

Τη στιγμή που γίνεται προσπάθεια για λύση της συνεργασίας με τους Τσιγκρίνσκι, Κάνιας, Αντούνες και όχι μόνο, ο Ιωνικός πάει για επτά προσθήκες, με τον Βέργο να είναι ο πρώτος στόχος για την επίθεση!

Δραστήριος και με το παραπάνω αναμένεται να είναι ο Ιωνικός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Εξάλλου, η πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο καθιστά αναγκαίες τις διορθωτικές κινήσεις, οι οποίες μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη τόσο στο κομμάτι της ενίσχυσης, όσο και σ' εκείνο των αποχωρήσεων.

Σ' ό, τι αφορά το πρώτο σκέλος, οι Νικαιώτες μπορεί να προχωρήσουν σε έως και επτά προσθήκες, με τις τρεις μάλιστα να είναι ήδη κλεισμένες! Συγκεκριμένα, στο αριστερό άκρο της άμυνας γεμίζουν με την (άμεση) επιστροφή του Γιώργου Βαλεριάνου και την απόκτηση του Σίμου Ρουμπουλάκου. Αμφότεροι προπονούνται μαζί τους και αναμένεται να αποτελέσουν εκ νέου δίδυμο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού (τους είχε και στον Απόλλωνα Σμύρνης).

Επιπρόσθετα, κλεισμένος είναι και ο ένας εκ των δύο εξτρέμ που θέλει να αποκτήσει ο Ιωνικός. Και δεν είναι άλλος από τον Τζέρσον Καμπράλ, ο οποίος επίσης πραγματοποιεί προπονήσεις με την ομάδα της Νίκαιας και αναμένεται κι αυτός να επιστρέψει στις τάξεις της. Υπενθυμίζεται ότι με τη φανέλα της αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο (26 συμ., 1 γκολ/2 ασίστ). Τον Ιούνιο έμεινε ελεύθερος, όπως παραμένει μέχρι και σήμερα. Πάντως, αναζητείται ακόμα ένας παίκτης για τα άκρα, ο οποίος θα αποκτηθεί με την προοπτική του να διεκδικήσει θέση στη βασική ενδεκάδα.



Στην κορυφή της λίστας για τον φορ φιγουράρει το όνομα του Νίκου Βέργου. Ο 26χρονος επιθετικός μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από τον Παναιτωλικό στην αυστριακή Βόλφσμπεργκερ, στην οποία υπέγραψε για 2+1 χρόνια. Ωστόσο, μέχρι στιγμής μετρά 16 μεν -αλλά κατά βάση ολιγόλεπτες- συμμετοχές (1 γκολ/1 ασίστ). Κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «κυανόλευκοι», με την περίπτωσή του όμως μόνο εύκολη να μην είναι. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ψάχνει και για έναν στόπερ και έναν χαφ.



Το ιδανικό για τους Νικαιώτες θα ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτοί -πέρα φυσικά από τους τρεις (Βαλεριάνος, Ρουμπουλάκου και Καμπράλ) που έχουν ενσωματωθεί ήδη- να έχουν αποκτηθεί μέχρι τις 15-20 Δεκέμβρη.

Φυσικά, παράλληλα τρέχει και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων. Σ' αυτό έχουν ενταχθεί παίκτες είτε για αγωνιστικούς είτε για εξωαγωνιστικούς λόγους. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Ρέτζι Οφόσου, Νίκος Ιωαννίδης αλλά και ο Γιώργος Σερβιλάκης, ο οποίος πλέον δεν θα έχει κανένα περιθώριο χρησιμοποίησης (με τους Βαλεριάνο και Ρουμπουλάκου μπροστά του στο αριστερό άκρο της άμυνας). Τη στιγμή που έχουν αποχωρήσει ήδη οι Μεντόσα, Μίλο και Κοκκίνης. Στη δεύτερη βρίσκονται τα ονόματα των Τσιγκρίνσκι, Κάνιας και Αντούνες, ύστερα από το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσαν πριν από το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου, απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη. Εάν και συνεχίζουν να προπονούνται κανονικά με το υπόλοιπο σύνολο, τους έχει διαμηνυθεί από την ομάδα η επιθυμία για λύση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ιωνικός: Πρώτος στόχος ο Βέργος για την επίθεση

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ιωνικός θα πραγματοποιήσει το πρώτο του φιλικό, την προσεχή Τετάρτη (14/12, 15:00) κόντρα στον ΟΦΗ στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο». Μάλιστα, αναμένεται να είναι και το μοναδικό μέχρι την επανέναρξη, καθώς ο Δημήτρης Σπανός και το επιτελείο του προτιμούν να ρίξουν το μεγαλύτερο βάρος στη δουλειά των προπονήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x