Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ανοικτό να γίνει Τρίτη η αγωνιστική»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου για τις συζητήσεις που υπάρχουν μεταξύ των ομάδων για το θέμα της αναβολής και το «πότε» θα γίνουν οι αναμετρήσεις της αγωνιστικής

Πληροφορίες σχετικά με τις συζητήσεις που υπάρχουν αυτή την στιγμή μεταξύ των ομάδων των πλέι-οφ τόσο για το αίτημα του Παναθηναϊκού όσο και της ημέρας διεξαγωγής των αγώνων μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ» ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Όπως ανέφερε, τις τελευταίες ώρες γίνονται έντονες ζυμώσεις για να βρεθεί μια λύση μπροστά στο αδιέξοδο που έχει προκύψει μετά τα κρούσματα του κορωνοϊού που έχουν παρουσιαστεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος υποστήριξε ότι η ΑΕΚ θα ήθελε να γίνει κανονικά η αγωνιστική ή να υπάρχει άμεσα μια συμφωνία ώστε να μην ταλαιπωρηθεί με ταξίδι στη Θεσσαλονίκη σήμερα. Πρόσθεσε ότι όντως υπάρχουν έντονες διεργασίες για να βρεθεί μια άκρη και ένα από τα ενδεχόμενα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι η αγωνιστική να μεταφερθεί την Δευτέρα ή το αργότερο Τρίτη.

Εξήγησε ότι δεν μπορεί να γίνει σήμερα η σύσκεψη στη Σούπερ Λίγκα γιατί βάσει του κανονισμού πρέπει να περάσουν 24 ώρες από την ημέρα και την ώρα που συγκαλείται ΔΣ.

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x