Stoiximan Super League

Καρεμπέ: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός επειδή είναι πετυχημένος σε όλα τα επίπεδα»

Το μήνυμα του Κριστιάν Καρεμπέ στην κοπή της πίτας των ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έστειλε το μήνυμά του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών του Ολυμπιακού.

«Πρέπει να είστε περήφανοι στον Ολυμπιακό. Να σας πω ότι υπάρχει ένας δρόμος για να φτάσετε στον στόχο σας. Για να φτάσετε στην τελειότητα. Κάθε μέρα πρέπει να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να γίνεσαι καλύτερος, μέσα από τους προπονητές σας και τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Ο Ολυμπιακός ξέρετε ότι σας προσφέρει όλα τα εργαλεία.

Είναι μεγάλη ομάδα γιατί είναι πετυχημένη κάθε χρόνο σε όλα τα επίπεδα. Όταν μαθαίνετε κάτι, να προσπαθείτε να το τελειοποιείτε, αυτό είναι το DNA μας. Όλες οι οδηγίες που σας δίνουν οι προπονητές σας είναι οι σωστές οδηγίες. Όσο είστε εδώ, πρέπει να ακολουθείτε τον σωστό δρόμο για να βελτιώνεστε. Ό,τι σας μαθαίνουμε είναι για να ξέρετε τι εκπροσωπείτε εδώ. Για να φτάσετε στην πρώτη ομάδα θα πρέπει να αφομοιώσετε και να αναπτύξετε όλες τις πληροφορίες που παίρνετε καθημερινά
», τόνισε ο Αθλητικός Διευθυντής των Πειραιωτών.

Ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς ανέφερε από την πλευρά του: «Σας μεταφέρω τις ευχές του προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να είστε πρώτα απ’ όλα καλά, η ακαδημία μας θέλει καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και καλούς ανθρώπους. Το έμβλημα του Ολυμπιακού είναι κάτι το οποίο 100 χρόνια έχει συνδεθεί με όνειρα, χαρές, λύπες και δόξα.

Είναι ένα έμβλημα το οποίο γνωρίζουν σε όλο τον κόσμο είναι περηφάνια για εσάς να το φοράτε και να το έχετε μαζί σας όλη την ημέρα, όχι μόνο στις προπονήσεις. Είστε εδώ γιατί σας διάλεξαν να είστε εδώ άρα είστε οι καλύτεροι. Συνεχίστε να λέτε Ολυμπιακός με πάθος
».

Ο Ζοσέ Ανιγκό επεσήμανε: «Δουλειά, σοβαρότητα και πάθος. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και να εκπληρώσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Ευχαριστώ όλο το επιτελείο αθλητικό και διοικητικό γιατί όλοι δουλεύουν με επαγγελματισμό. Ευχαριστώ και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί η ακαδημία είναι το δικό του όραμα και έχει δώσει στην ακαδημία μας όλα τα εφόδια για να δουλεύει όπως πρέπει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x