Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η αμφιβολία για Χάμες και η επιστροφή στην ενδεκάδα του Ρέαμπτσιουκ»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή είναι έξω ο Γκάρι με τον Ρέτσο. Ο Παπασταθόπουλος είναι δύο μέρες καλύτερα και μας δημιουργείται η αίσθηση ότι θα παίξει. Έχω ακόμα ένα ερωτηματικό για τον Χάμες, υπό την έννοια ότι δεν είναι σταθερά κάθε μέρα και καλύτερα από τις ενοχλήσεις που είχε από την προηγούμενη εβδομάδα. Το πιθανότερο είναι να παίξει, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ακόμα μία αμφιβολία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε.

«Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, νομίζω ότι θα έχουμε επιστροφή του Ρέαμπτσιουκ και όχι διατήρηση του Ραμόν. Δίδυμο στα στόπερ φαίνεται πως θα έχουμε Σωκράτη με Μπα, αν και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τον Ντόη. Ο Σισέ ίσως να είναι αποστολή. Εμβιλά-Χουάνγκ στον άξονα και μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Χάμες. Σίγουρα είναι υποψήφιος ο Σαμασέκου».

Και κατέληξε λέγοντας: «Όπως και να’ χει θα πρέπει να περιμένουμε την αυριανή απογευματινή προπόνηση, αν και ο Μίτσελ το τελευταίο διάστημα δεν ανοίγει ξεκάρα τα χαρτιά του και προσπαθεί να κρατάει στην τσίτα τους παίκτες δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x