Stoiximan Super League

Καταθέτει ο Μαρινάκης

Λίγο μετά τις έντεκα το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στην Ευελπίδων, όπου θα καταθέσει στον αθλητικό Εισαγγελέα για τις καταγγελίες που έκανε στο πρόσφατο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

Στην Ευελπίδων βρίσκεται αυτή την ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις καταγγελίες που έκανε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας την περασμένη Παρασκευή για την επίθεση που έγινε σε βάρος του Χριστόφορου Ζωγράφου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα δώσει ένορκη κατάθεση στον αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για τα όσα αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.

Δείτε το βίντεο από το newsit.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x