Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αυτά θα προσφέρει στην ΑΕΚ ο Λε Ταλέκ - Έλειπε παίκτης σαν τον Τζαβέλλα»

Τους λόγους που μπορεί ν’ αποδειχθεί πολύτιμη η μεταγραφή του Νταμιάν Λε Ταλέκ για την ΑΕΚ (και τα πρώτα δείγματα ότι το ίδιο θα συμβεί με τον Τζαβέλλα) ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην επικείμενη απόκτηση του Ντάμιεν Λε Ταλέκ από την ΑΕΚ και την αγωνιστική αναβάθμιση που μπορεί να της προσφέρει ο Γάλλος μέσος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, τόνισε ότι με την επιμονή της και ένα αρκετά μεγάλο ποσό η «Ένωση» έκλεισε μια σημαντική μεταγραφή.

Παρέθεσε λοιπόν τους λόγους που ο παίκτης είναι πολύτιμος στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, λέγοντας ότι διαθέτει τεχνική, ύψος, σίγουρη μπαλιά, καλές εκτελέσεις στα στημένα και τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί και ως στόπερ.

Εξάλλου, με αυτή την αφορμή, στάθηκε και στο πρώτο δείγμα του Τζαβέλλα στο φιλικό με την Αντβέρπ, σημειώνοντας ότι ήταν εντυπωσιακός ο τρόπος που κατηύθυνε την ομάδα και ότι έλειπε ένας τέτοιος παίκτης να δίνει ηρεμία και στους άλλους.

Όσο για τα υπόλοιπα μεταγραφικά, τόνισε ότι προσεχώς θ’ αποκαλυφθεί το όνομα του αριστερού μπακ που έχει προχωρήσει, ενώ για τον Αραούχο, υπογράμμισε ότι η Λας Πάλμας έχει πάρει το μήνυμα και θα μπορούσε η χρυσή τομή να βρεθεί με κάποια οψιόν που θα βγάζει έξω από το deal το ποσοστό που έχει να παίρνει η Μπόκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x