Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν πρέπει να φύγει η ΑΕΚ από το πλάνο της»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε πως η ΑΕΚ δεν πρέπει να παρεκκλίνει από το πλάνο της, ακόμη κι αν η διαφορά πλέον από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό έχει αυξηθεί.

Η διαφορά της ΑΕΚ από την κορυφή μπορεί να αυξηθεί σήμερα στους οκτώ βαθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να βγάλει την ομάδα εκτός πλάνου, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, την επομένη του 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Το βασικό για την ΑΕΚ είναι να φτιάξει μια ομάδα που θα μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό. Για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να… βοηθήσει και ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει μόνο δύο ισοπαλίες. Τη χρονιά που η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα είχε μεν μια καλή ομάδα, αλλά εκμεταλλεύτηκε και τα στραβοπατήματα των ανταγωνιστών της. Το θέμα είναι να μη φύγει η ομάδα από το πλάνο της, γιατί και πέρσι τέτοια ήταν περίπου η διαφορά από τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο και τελείωσε στο +30», ανέφερε.

Αναφερόμενος στην απόδοση του Παναγιώτη Τσιντώτα είπε: «Ήταν πολύ καλός και καθοριστικός, σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις ενήργησε εξαιρετικά. Όπως και ο Τσιφτσής από την άλλη πλευρά, βέβαια, για λογαριασμό του Αστέρα».

Σχολιάζοντας την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο του «Θ. Κολοκοτρώνης» τόνισε: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση, αλλά όχι σε βαθμό που να μην μπορεί να γίνει το παιχνίδι, με βάση όσα έχουμε δει και στο παρελθόν. Ήταν ειδικών συνθηκών ο αγώνας. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι παίκτες, γιατί τα έδωσαν όλα και δεν υπήρχαν αντιαθλητικά μαρκαρίσματα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x