Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έδειξε εξέλιξη εκεί που πονούσε η ΑΕΚ - Μ’ ένα εξάρι και βασικό τον Μουκουντί πλέον»

Το πιο ενθαρρυντικό συμπέρασμα από την επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η καλή λειτουργία μ’ ένα 6άρι κι η εικόνα Μουκουντί τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Για τα κέρδη που αποκόμισε η ΑΕΚ (πλην των βαθμών) από το διπλό στο Αγρίνιο μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, στάθηκε στο γεγονός ότι η «Ένωση» έδειξε εξέλιξη και βελτίωση στο κομμάτι που είχε δημιουργήσει τον μεγαλύτερο προβληματισμό τις πρώτες αγωνιστικές (δηλαδή τη δημιουργία φάσεων απέναντι σε οργανωμένη άμυνα).

Υπογραμμίζοντας λοιπόν την εύρυθμη λειτουργία με τον Πινέδα δίπλα στον Σιμάνσκι, εκτίμησε ότι από ‘δω και πέρα θα βρίσκεται ένα εξάρι στην ενδεκάδα (και συγκεκριμένα ο Γιόνσον).

Όσο για τον Μουκουντί, τόνισε ότι είχε καθοριστικές επεμβάσεις κι έδωσε άλλη οντότητα στα στημένα, προβλέποντας ότι θα χριστεί βασικός και η εικόνα του θα συνηγορήσει ακόμα περισσότερο στο να μη γίνει μεταγραφή ελεύθερου στόπερ για να καλυφθεί το κενό του Τζαβέλλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x