Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έχει έναν δισταγμό ο Βίντα, μέσα στην ιστορία για Μινγκέθα η ΑΕΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στις προσπάθειες της ΑΕΚ για κεντρικό αμυντικό.

Τις τελευταίες εξελίξεις για την προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Ντομαγκόι Βίντα, αλλά και να ενισχύσει περαιτέρω την άμυνά της, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η υπόθεση έχει προχωρήσει, είναι σε καλό σημείο για την ΑΕΚ γιατί έχουν συμφωνηθεί σχεδόν τα πάντα, αλλά υπάρχει μια καθυστέρηση, ίσως γιατί ο παίκτης δεν είναι 100% σίγουρος ότι θέλει να παίξει στην Ελλάδα. Δεν βλέπω κάτι άλλο από έναν τελευταίο δισταγμό του ποδοσφαιριστή, για να μην έχει κλείσει ακόμη. Και στο παρελθόν όμως υπήρχαν παίκτες που είχαν κάποιες αμφιβολίες και τελικά υπέγραψαν, όπως ο Ολιβέιρα και ο Τσούμπερ. Αν χρειαστεί να δώσει η ΑΕΚ 100-200 χιλιάδες ευρώ παραπάνω, δεν θα χαλάσει η μεταγραφή για ένα τέτοιο ποσό», ανέφερε.

«Μετά τις δυσκολίες για τον Πλάνιτς, η ΑΕΚ κάνει μια προσπάθεια για τον Μινγκέθα και είναι μέσα στην ιστορία. Είναι δύσκολη περίπτωση, γιατί μιλάμε για ποδοσφαιριστή με 60 συμμετοχές στην Μπαρτσελόνα και 23 ετών. Υπάρχουν και άλλες δύο περιπτώσεις αμυντικών, που παίζουν στο ίδιο πρωτάθλημα, αλλά η επιμονή των ομάδων τους να λένε ότι δεν πουλάνε δυσκολεύει το πράγμα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x