Stoiximan Super League

Ναλιτζής: «Στην ΑΕΚ δεν έχουμε άλλη σκέψη από το πρωτάθλημα»

Ο Δημήτρης Ναλιτζής παραχώρησε, από την Ολλανδία, συνέντευξη στο κανάλι της ΑΕΚ και μίλησε για τον στόχο πρωταθλητισμού της «Ένωσης».

Μόνο η κατάκτηση του τίτλου, σε ό, τι αφορά το νέο πρωτάθλημα, είναι στο μυαλό της ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Ναλιτζής.

Ο νέος Team Manager του «δικεφάλου» παραχώρησε από την Ολλανδία (όπου οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους) συνέντευξη στο ΑΕΚ TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του αλλά και στις διαφορές ανάμεσα στην προηγούμενη περίοδο που βρισκόταν (ως ποδοσφαιριστής) στο κλαμπ και στην τωρινή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Δημήτρη Ναλιτζή:


«Είναι πολύ θετικές οι εντυπώσεις μου. Το κλίμα δείχνει από την πρώτη μέρα ότι είναι πολύ δυνατό, πολύ καλό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις πρώτες ώρες, από τις πρώτες μέρες. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές. Είμαι πολύ κοντά ηλικιακά στους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχω περάσει μέσα από την ΑΕΚ, από μεγάλες ομάδες και σαν ποδοσφαιριστής και αυτό με βοηθάει να αντιληφθώ και να καταλάβω και τις ανάγκες και των παιδιών και του κόουτς και άρα αυτό με βοηθάει να είμαι πιο γρήγορα στο κλίμα του ρόλου μου.

Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σ' αυτό το κομμάτι ήταν επιθυμία και όνειρό μου να δουλέψω σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Σίγουρα δεν περίμενα να γίνει τόσο σύντομα. Αυτό είναι ευχάριστο που ξανασυναντιέμαι με μια ομάδα που έπαιξα, με μια ομάδα που έχω τόσο καλές αναμνήσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό να είμαι στην καινούργια προσπάθεια της ΑΕΚ. Την περίοδο που αγωνιζόμουν τα προβλήματα ήταν όχι τόσο αγωνιστικά, αλλά εξωαγωνιστικά και κυρίως οικονομικά θέματα. Αυτήν τη στιγμή η ΑΕΚ στο οικονομικό κομμάτι έχει μεγάλη δύναμη, δεν έχει θέματα. Από εκεί και πέρα, πολλά πρόσωπα είναι καινούργια, αλλά νομίζω με την προσπάθεια όλων μας η ομάδα θα δυναμώσει κι άλλο αγωνιστικά και θα παρουσιάσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο μέσα στο γήπεδο.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι πολύ ευχάριστος. Είναι άνθρωποι (σ.σ. το τεχνικό του τιμ) που είναι πολύ ανοιχτοί στο να συζητήσουν, στο να δεχτούν πράγματα, στο να πλαισιώσουν όλους εμάς τους καινούργιους ανθρώπους κοντά τους, να μιλήσουμε, να συνεργαστούμε. Είναι πολύ θετικές οι πρώτες μου εντυπώσεις.

Είχαμε χάσει το σπίτι μας. Το αποκτάμε πάλι. Θα μπει μέσα η οικογένειά μας, η οικογένεια της ΑΕΚ. Έτσι πρέπει να είμαστε. Οικογένεια από τον πρώτο φίλαθλο μέχρι τον τελευταίο. Από τον πρώτο εργαζόμενο/συνεργάτη, από τον φροντιστή μέχρι τον πρόεδρο, θα μπούμε όλοι μέσα στο καινούργιο μας γήπεδο. Νομίζω η συγκυρία αυτή και στο πρόσωπό μου και σε μένα, με κάνει πολύ χαρούμενο, να ξαναδώ τη Νέα Φιλαδέλφεια, να ξαναδώ το γήπεδο γεμάτο, να ξαναδώ να κάνουμε μεγάλες νίκες, να κάνουμε σπουδαία παιχνίδια και όλοι να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος κάθε περιόδου, πετυχαίνοντας πολύ ευχάριστα και πολύ δυνατά πράγματα.

Η ΑΕΚ είναι γεννημένη για να πάει για πρωτάθλημα. Πρέπει να ξεκινά από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία, είναι ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν υπάρχει κάποια άλλη σκέψη, ούτε στο δικό μου το μυαλό και αυτό προσπαθούμε με τον τρόπο μας μέσα από την προπόνηση και εγώ και όλοι μας να περάσουμε στα παιδιά ότι εδώ είμαστε για να κάνουμε το καλύτερο και το καλύτερο είναι το να πάρουμε πρωτάθλημα, το να πάμε στην Ευρώπη, το να κάνουμε μια καλή ομάδα, το να παίζουμε πολύ ευχάριστο και επιθετικό ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο. Αυτό νομίζω ότι είναι η ΑΕΚ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x