Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ασύλληπτο να λέει διαπληκτισμό την… κουτουλιά ο Κλάτενμπεργκ - Ντροπή ο Παπαπέτρου»

Την αιτιολόγηση Κλάτενμπεργκ για την άποψη ότι δεν έπρεπε ν’ αποβληθεί ο Γκρίλο στο ματς με την ΑΕΚ σχολίασε με δηκτικό τρόπο στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για Παπαπέτρου στη Λάρισα.

Στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ (και συγκεκριμένα αυτής με τους Γκρίλο-Σιμόες) αναφέρθηκε με… θυμηδία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι είναι ασύλληπτο να χαρακτηρίζει «διαπληκτισμό» ο Άγγλος αρχιδιαιτητής την κουτουλιά του παίκτη του Βόλου στον Πορτογάλο.

Το συνέδεσε λοιπόν και με μια άλλη ντροπιαστική -όπως τη χαρακτήρισε- διαιτητική απόφαση, αυτή του πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΛ με τον ΠΑΣ, αναφέροντας ότι «δεν γίνεται να ζουν ή να βγάζουν μεροκάματο από τη διαιτησία άνθρωποι όπως ο Παπαπέτρου».

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε ότι ο Τάνκοβιτς θα πρέπει να δείξει στις προπονήσεις μέχρι την Κυριακή ότι αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ εκτίμησε ότι ο Γιαννίκης δεν θα μετατοπίσει τον Τσούμπερ, αφού συνεργάζεται άψογα στην αριστερή πλευρά με τον Μοχαμάντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x