Stoiximan Super League

Τσακίρης: Δεν θα ρισκάρει για να έχει Γκαρσία με Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Απολαύσαμε πάλι τον Κλάτενμπεργκ

Την πρόθεση της ΑΕΚ να προφυλάξει τον Γκαρσία (ακόμα κι αν είναι νωρίτερα έτοιμος) για να παίξει σίγουρα με Ολυμπιακό ξεκαθάρισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Το σχόλιο για Κλάτενμπεργκ.

Στη διαχείριση του τραυματισμού που αποκόμισε ο Λιβάι Γκαρσία από τη σοκαριστική πτώση του στον Βόλο και την πρόθεση της ΑΕΚ να μη ρισκάρει καθόλου με τον εκρηκτικό άσο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι ο παίκτης μπορεί να είναι έτοιμος και με τον Απόλλωνα, ωστόσο θα προφυλαχθεί ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όσο για το προσεχές ματς με τον Άρη, υπογράμμισε ότι δεν είναι εύκολο να «διαβάσει» κανείς τον Αργύρη Γιαννίκη (δεδομένου και του λίγου χρόνου που βρίσκεται στην «Ένωση») και συμφώνησε ότι η πιο απλή αλλαγή στην ενδεκάδα θα είναι η είσοδος του Τάνκοβιτς.

Δεν παρέλειψε, δε, ν’ αναφερθεί και στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τονίζοντας (με αφορμή την εκτίμηση του Άγγλου ότι η κουτουλιά του Γκρίλο στον Σιμόες δεν ήταν βίαιη ενέργεια) ότι… τον απολαύσαμε ξανά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x