Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μεγάλη γκέλα, έδειξε αφέλεια η ΑΕΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το 2-2 της ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Στην αφέλεια, τα αμυντικά λάθη και την ψυχολογική πίεση μετά την ψυχρολουσία των γκολ του Απόλλωνα απέδωσε ο Κώστας Κετσετζόγλου το στραβοπάτημα (2-2) της ΑΕΚ στη Ριζούπολη.

«Είναι μεγάλη αποτυχία και μεγάλη γκέλα, γιατί φάνηκε εύκολο παιχνίδι. Ήταν το ματς που θα μπορούσε να πάρει πιο εύκολα από όλα η ΑΕΚ. Έκανε για τουλάχιστον 35 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο το καλύτερο παιχνίδι της φέτος, έφτιαξε 4-5 καθαρές ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε καθόλου. Μετά όμως το πρώτο γκολ που δέχτηκε, δεν αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο. Έγινε και ψυχολογικό το θέμα, από τη στιγμή που σε ένα ματς που κυριαρχούσε βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ. Η ΑΕΚ έδειξε αφέλεια και σίγουρα η αμυντική αντίδραση δεν ήταν καλή στα γκολ», ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



Όσο για το πώς θα διαχειριστεί η ομάδα αυτό το στραβοπάτημα στη διακοπή και εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου; «Θεωρώ πως η ομάδα δεν υστερεί σε προσωπικότητες. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσουν μετά από αυτό που συνέβη απέναντι στον Ολυμπιακό. Άλλες φορές βγαίνει σε καλό, άλλες όχι. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφή, σε αντίθεση με την ήττα που θα μεγαλώσει πολύ τη διαφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x