Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πλήρωσε το ''νεκρό'' διάστημα 60'-80'»

Για την χθεσινή απώλεια βαθμών από τον Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης.

Στην χθεσινή απώλεια βαθμών της ΑΕΚ στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2) αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης, χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα αυτό ως... μεγάλη σφαλιάρα για την «Ένωση».

«Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν μεγάλη σφαλιάρα, μια μεγάλη γκέλα, απέναντι σε μια ομάδα που βρισκόταν στην προτελευταία θέση και δεν ειχε σκοράρει ποτέ δύο γκολ. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως η ΑΕΚ δεν το δικαιούται βάσει της δική της παρουσίας. Από το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να νικάει με 0-2. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα με τον τον Άρη δεν ήταν καλή, όμως τελικώς πήρε τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή η ΑΕΚ, αλλά πολύ αναποτελεσματική. Στο δεύτερο μέρος είδαμε ένα «νεκρό» διάστημα από το 60'-80'. Στην ουσία αυτό το «νεκρό» διάστημα πλήρωσε η ΑΕΚ. Ήταν πασιφανές ότι θα έβρισκε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος. Ακόμα 2-3 λεπτά να είχε στο παιχνίδι η ΑΕΚ θα έβρισκε και τρίτο γκολ. Πλέον πρέπει να διαχειριστεί το αποτέλεσμα αυτό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x