Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Οι καινοτομίες του Αλμέιδα και οι ''τελειωμένοι'' που ανέδειξε στην ΑΕΚ»

Στο πρωτοποριακό αγωνιστικό στιλ που έχει δώσει ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, με σύνθετους ρόλους και «ανάσταση» παικτών που είχαν θεωρηθεί… τελειωμένοι, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Έναν μίνι απολογισμό της διαχείρισης του Ματίας Αλμέιδα (με την οποία έχει κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη όλων στην ΑΕΚ) έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, τόνισε ότι ο Αργεντινός έχει φτιάξει ένα αγωνιστικό πλάνο με πολλές καινοτομίες, σύνθετους ρόλους (όπως αυτοί των Γκατσίνοβιτς-Αραούχο) και 6-7 παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να φτάσουν σε θέση βολής.

Στάθηκε, δε, στο γεγονός ότι κατάφερε ν’ αναδείξει ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ που είχαν θεωρηθεί ανεπαρκείς ή «τελειωμένοι», επικαλούμενος τα παραδείγματα των Σιμάνσκι, Ρότα και Μοχαμάντι.

Όσο για τα μεταγραφικά, τόνισε ότι δεν υπάρχει παίκτης ή θέση πού να «καίγεται» η ΑΕΚ και επανέλαβε ότι αν προκύψει κάποια περίπτωση με προοπτική θα μπορούσε να κινηθεί για έναν γρήγορο στόπερ κι έναν χαφ τύπου Πινέδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x