Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν πήγε στα σίγουρα και δικαιώθηκε ο Γιαννίκης - Οι τομείς που βελτίωσε ήδη την ΑΕΚ»

Την τόλμη του Γιαννίκη να κάνει τομές με το καλημέρα στην 11άδα της ΑΕΚ και τη βελτίωση από το πρώτο κιόλας ματς σε βασικά στοιχεία του παιχνιδιού υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στα μεγάλα κέρδη που αποκόμισε η ΑΕΚ πέρα από τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, στάθηκε στο γεγονός ότι ο Αργύρης Γιαννίκης δεν πήγε στα σίγουρα στο ντεμπούτο του, αλλά τόλμησε να κάνει τομές.

Σημείωσε λοιπόν ότι δικαιώθηκε από την απόδοση των Μήτογλου και Ρότα, αλλά τόνισε ότι σημαντικότερο κι απ’ αυτό είναι το μήνυμα προς όλους τους παίκτες ότι θα πρέπει να κερδίζουν τη θέση τους στην ενδεκάδα μέσα από τις προπονήσεις της εβδομάδας.

Όσο για τη συνολική παρουσία της «Ένωσης», υπογράμμισε ότι χωρίς να κάνει φοβερό παιχνίδι, κινδύνευσε πολύ λιγότερο απ’ όσο σε προηγούμενα ματς και έδειξε ήδη ενθαρρυντική βελτίωση σε σημαντικούς τομείς, όπως το πρέσινγκ, η αμυντική λειτουργία και οι σωστές αποστάσεις στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x