Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Μαγκιά και θάρρος του Γιαννίκη - Για αυτό ξεκίνησε Μήτογλου και Ρότα»

Για τις ριζοσπαστικές διαθέσεις που έδειξε από το ντεμπούτο του ο Αργύρης Γιαννίκης και τους λόγους που κατέληξε στη θαρραλέα απόφαση να βάλει Μήτογλου-Ρότα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στα ελπιδοφόρα μηνύματα που έστειλε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι του στην ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, χαρακτήρισε μαγκιά και θάρρος του Έλληνα τεχνικού ότι στο ντεμπούτο του ξεκίνησε στην ενδεκάδα τους Μήτογλου-Ρότα.

Εξήγησε λοιπόν ότι συνέβαλε σε αυτή την απόφαση το γεγονός ότι έλειπαν από τις περισσότερες προπονήσεις της εβδομάδας οι διεθνείς Τζαβέλλας-Μάνταλος, ωστόσο βασικότερο ρόλο έπαιξε η επιθυμία του για ένταση και πρέσινγκ (τα οποία μπορεί να υπηρετήσει περισσότερο ειδικά ο Ρότα).

Εξάλλου τόνισε ότι αυτό το στοιχείο -η διάθεση της ΑΕΚ να πιέσει ψηλά- φάνηκε ειδικά στα ξεκινήματα των δυο ημιχρόνων, ενώ σημαντικό κέρδος χαρακτήρισε και τη θέληση που έδειξε η «Ένωση» να παίξει κάθετα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x