Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πλην Ρεμπρόφ υπάρχουν επαφές με δύο ακόμη προπονητές, όχι Ισπανούς»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέλυσε το θέμα προπονητή για την ΑΕΚ.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ παραμένει ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ, αλλά επαφές έχουν γίνει και με άλλες δύο καλές περιπτώσεις προπονητών, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ρεμπρόφ είναι η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ, έχει ρωτήσει και ο ίδιος τον Τσιγκρίνσκι για την ομάδα και δείχνει θετικός, αλλά υπάρχουν δύο βασικοί ανταγωνιστές. Η μία είναι η Αλ Αΐν που μπορεί να προσφέρει και τα διπλάσια χρήματα και η άλλη η εθνική Ουκρανίας που θα ήθελε πολύ και ο ίδιος να πάει», τόνισε.

Σχετικά με τις εναλλακτικές, είπε: «Υπάρχουν άλλοι δύο προπονητές, που δεν είναι Ισπανοί και είναι ανοιχτές περιπτώσεις. Ο Παπαδημητρίου είναι σε επαφή μαζί τους και δείχνουν ζεστοί. Το βλέπω δύσκολο για Έλληνα προπονητή, όπως τον Γιαννίκη. Ο στόχος της ΑΕΚ είναι μέχρι 30 Μαΐου να έχει προπονητή».

Όσο για την περίπτωση του Χοσέ Μπορδαλάς, ανέφερε: «Ο Ισπανός έχει προταθεί, σίγουρα είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά ταυτόχρονα και πολύ δύσκολη. Η Βαλένθια λέγεται πως τον έχει πρώτο στόχο και η Χετάφε αξιώνει χρήματα για να τον αφήσει. Δεν έχει γίνει επαφή με την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x