Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Πρέπει η επίθεση να νικά και την άμυνα της ΑΕΚ - Πώς θα πάρει την κατάσταση στα χέρια

Την ανάγκη της ΑΕΚ να… συμβιβαστεί με την ιδέα ότι πρέπει να νικά και τον κακό (αμυντικά) εαυτό της, αλλά και τον τρόπο να ελέγξει τη μάχη της Ευρώπης, επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Για την εικόνα της ΑΕΚ στην Τούμπα και τον μονόδρομο που έχει μπροστά της, ώστε να καταφέρει τον μίνιμουμ στόχο της Ευρώπης, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η «Ένωση» πλήρωσε την αδυναμία ν’ αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες που έφτιαξε και φυσικά τα γνωστά λάθη στα μετόπισθεν.

Τόνισε λοιπόν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο ως το τέλος της σεζόν από το να νικά η επίθεση και την… άμυνα. Εξήγησε ωστόσο ότι (ακόμα κι έτσι) είναι απόλυτα εφικτό για τους «κιτρινόμαυρους» να μην εξαρτώνται από κανέναν στη μάχη των πλέι-οφ:

Διότι σε περίπτωση που πάρουν τα δυο προσεχή παιχνίδια στην έδρα τους (με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ), ανεξαρτήτως του τι θα κάνει στα δικά του ματς ο Άρης, θα πάνε στο «Βικελίδης», είτε από πάνω, είτε με δυνατότητα να τον προσπεράσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x