Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Έπρεπε να περάσει από την Τούμπα η ΑΕΚ - Κάποιος να μαζέψει τον Λουτσέσκου»

Στη νέα αποτυχία της ΑΕΚ να πάρει ντέρμπι όπου είναι ανώτερη από τον αντίπαλο και στη συμπεριφορά Λουτσέσκου, που συνεχίζει να προάγει τον φανατισμό, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ ο Γιώργος Τσακίρης.

Τους λόγους που η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να θεωρείται επιτυχημένο αποτέλεσμα από την ΑΕΚ εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή του Χρήστου Ρομπόλη, σημείωσε ότι με βάση την εικόνα του ματς (και τις μεγάλες ευκαιρίες που έφτιαξε) η «Ένωση» έπρεπε να περάσει από την Τούμπα.

Αφού στάθηκε λοιπόν στην αδυναμία να πάρει ένα ακόμα ντέρμπι όπου ήταν ανώτερη (όπως με τον «δικέφαλο του Βορρά» στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο και το ματς των πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο) τόνισε ότι αυτή είναι η αιτία που αποτελεί αουτσάιντερ για την Ευρώπη.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια των αγώνων, τονίζοντας ότι θα πρέπει κάποιος να τον περιορίσει, αφού προσπαθεί να εξυπηρετήσει τη ρητορική του, προάγοντας τον φανατισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x