Stoiximan Super League

Sky Sports: «ΑΕΚ, Μπάρνσλεϊ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ θέλουν δανεικό τον Οτασόβι»!

Το SkySports υποστηρίζει πως η ΑΕΚ μαζί με τις Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Μπάρνσλεϊ θέλουν δανεικό τον 21χρονο Αμερικανό χαφ της Κλαμπ Μπριζ, Όουεν Οτασόβι!

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βάζει το Sky Sports τον 21χρονο Αμερικανό χαφ της Κλαμπ Μπριζ, Όουεν Οτασόβι!

Σύμφωνα με το έγκυρο αγγλικό Μέσο, η «Ένωση» βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες, που ενδιαφέρονται για δανεισμό του νεαρού, με τις Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Μπάρνσλεϊ να είναι επίσης στο… κόλπο!

Από την ΑΕΚ, πάντως, τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον παίκτη. Θυμίζουμε, ήδη από χθες το βράδυ οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει η μεταγραφή κάποιου χαφ, καθώς οι δύο περιπτώσεις, που «δουλεύονταν», δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθούν. Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, γίνεται μια προσπάθεια από το κλαμπ και υπάρχει μια κινητικότητα, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε κάτι πριν το deadline των μεταγραφών…

Η Κλαμπ Μπριζ, να σημειωθεί, είχε αποκτήσει τον Οτασόβι από τη Γουλβς το περσινό καλοκαίρι αντί 4 εκατ. ευρώ. Τη φετινή σεζόν, όμως, ο Αμερικανός δεν έχει «γράψει» κάποια συμμετοχή με τον βελγικό σύλλογο. Ο Οτασόβι είναι μια φορά διεθνής με την εθνική των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x