Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Την Τρίτη θα ξέρουμε αν θα γίνει το ματς με τον Βόλο στο νέο γήπεδο»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ στη Λαμία και το αν το ματς του Σαββάτου με τον Βόλο θα γίνει στην «Αγια-Σοφιά Opap Arena».

Η προσεχής Τρίτη είναι η μέρα που θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν η ΑΕΚ θα δώσει στο νέο της γήπεδο το ματς της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στον Βόλο, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Την Τρίτη θα δούμε αν το ματς με τον Βόλο θα γίνει στη Φιλαδέλφεια ή όχι. Θα δούμε αν θα είναι αυτή την αγωνιστική ή την επόμενη. Αν δεν μπορεί να παίξει στο νέο γήπεδο, το ΟΑΚΑ είναι η πιο λογική επιλογή από τη στιγμή που έχουν πωληθεί τόσα διαρκείας. Δεν ξέρω βέβαια σε τι κατάσταση είναι το χορτάρι. Αυτά θα τα δούμε μεσοβδόμαδα», τόνισε.

Όσο για τη νίκη στη Λαμία, είπε: «Το ζητούμενο ήταν η νίκη και ότι ο Αλμέιδα είδε αρκετά πράγματα που δούλεψε στην προετοιμασία. Η ΑΕΚ πάντως έδειξε πρόβλημα στην προσαρμογή στο πρώτο μισάωρο. Ο Πινέδα φαινόταν εκτός παιχνιδιού στο διάστημα αυτό. Πρέπει να συνηθίσει το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί η Σούπερ Λίγκα μπορεί να μην έχει πολλή ποιότητα, αλλά δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως ο Γιόνσον θα παίξει στη θέση του αμυντικού χαφ μετά την απόδοση του Σιμάνσκι που έκανε ένα ανόητο πέναλτι σε ακίνδυνη φάση και δεν συνήλθε ποτέ μετά από αυτό. Ο Βίντα ήταν στο 50% αλλά έπαιξε τέλεια τη θέση, τόσο αμυντικά όσο και μπροστά. Είναι άλλο επίπεδο για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x