Stoiximan Super League

Κόλμαν: «Υπήρχε μεγάλη κόπωση, είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Κρις Κόλμαν, στάθηκε στην κόπωση αρκετών παικτών του λόγω κορωνοϊού, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος δυσκόλεψε αρκετά τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν μπόρεσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κρις Κόλμαν, αναφερόμενος στις λεπτομέρειες που έκριναν την έκβαση του αγώνα, στάθηκε στην κόπωση που είχαν αρκετοί παίκτες λόγω της περιπέτειάς τους με τον κορωνοϊό, ενώ τόνισε πως παρά την ήττα είναι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρις Κόλμαν:

Για το παιχνίδι και την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, διότι προερχόμασταν από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι πριν τρεις ημέρες. Επίσης, είχαμε 6-7 επιστροφές παικτών από covid, οπότε ήταν πολύ δύσκολο για εμάς στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Παρόλο αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου, διότι καταφέραμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να είμαστε στην διεκδίκηση του, αντέχοντας παράλληλα και στην πίεση του ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίωρο παίξαμε δυνατά και είχαμε ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά μετά επήλθε η κούραση. Γιατί είχαμε πολλούς παίκτες που είχαν επιστρέψει από covid. Παρόλο αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, γιατί δώσανε το 100% των δυνατοτήτων τους και παλέψαν επί ίσοις όροις τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x