Stoiximan Super League

Κόρχουτ: «Ο Άρης ήρθε την κατάλληλη στιγμή για εμένα»

Την παρουσία του στον Άρη απολαμβάνει ο Μιχάλι Κόρχουτ, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του σε ουγγρικό Μέσο.

Απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή του να έρθει στον Άρη αισθάνεται ο Μιχάλι Κόρχουτ, με τον 30χρονο αριστερό μπακ να αναφέρει πως η μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκες ήρθε στην κατάλληλη στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε στο ουγγρικό Μέσο «csakfoci.hu»:

Είσαι στον Άρη σχεδόν δύο μήνες. Πως αισθάνεσαι;

Νιώθω ωραία στην πόλη. Βρήκα γρήγορα σπίτι και μετά ήρθε η γυναίκα μου, κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο εύκολη. Αισθάνομαι σαν να μένω εδώ τουλάχιστον μισό χρόνο. Είναι πολύ ωραία πόλη η Θεσσαλονίκη, αλλά ζούμε έξω από αυτή, που είναι πιο ήρεμα, αλλά είναι υπέροχα για εμένα, γιατί μπορώ να χαλαρώσω μετά την προπόνηση και τα ματς.

Πως πήρες την απόφαση να πας στον Άρη;

Ο Άρης ήρθε την κατάλληλη στιγμή για εμένα. Ένιωθα ότι χρειαζόμουν μία νέα πρόκληση μετά από δυόμιση χρόνια και αυτό ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία, γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από αυτό του Ισραήλ. Για εμένα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός και θα μπορούσα να βελτιώσω πολλά εδώ.

Πριν από λίγες μέρες, χάσατε για πρώτη φορά μετά από έξι αγωνιστικές, ενώ εσύ μετράς εννέα συμμετοχές. Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση;

Το στυλ της ομάδας επικεντρώνεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Η δουλειά που ως αμυντικό είναι να την αποτρέπω από τα γκολ, αλλά ο προπονητής με έχει χρησιμοποιήσει και στην επίθεση, μία θέση η οποία δεν ήταν άγνωστη για εμένα.

Κόντρα στην ΑΕΚ, έφτασες κοντά στο γκολ με ένα σουτ από τα 30 μέτρα. Θα ήταν το γκολ της ζωής σου;

Ήταν πραγματικά τρομερό σουτ. Δεν έχω ξαναβρεί τόσο καλά τη μπάλα. Σπάνια σουτάρω από τέτοια απόσταση. Είπα στα παιδιά εδώ, ότι αν έμπαινε θα ζητούσα κατευθείαν αλλαγή.

Τώρα βρίσκεστε στην 5η θέση. Ποιοι είναι οι στόχοι σας για φέτος;

Η ομάδα τα πάει καλά, μετά από έξι αγώνες που ήμασταν αήττητοι, χάσαμε από τον Ολυμπιακό που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ο στόχος είναι τα προκριματικά του Europa League, το οποίο μπορούμε να επιτύχουμε είτε στην τρίτη, είτε την τέταρτη θέση. Είτε αν είμαστε σε αυτή τη θέση, είτε πέμπτοι, αν η ομάδα που κερδίσει το κύπελλο έχει εξασφαλίσει την έξοδό του στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x